ΔΙΑΦΟΡΑ

«Παρά Πέντε» – Επτά νεκρούς ηθοποιούς μετράει μέχρι σήμερα η σειρά του Mega

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν, ό,τι επτά ηθοποιοί που συμμετείχαν στη σειρά του Mega, έχουν φύγει από τη ζωή. Ο πιο γνωστός θάνατος, που σίγουρα θυμάστε, είναι εκείνος της Ειρήνης Κουμαριανού, η οποία πέθανε το 2013.

Η Ειρήνη Κουμαριανού υποδυόταν τη γιαγιά του Σπύρου και ξεχώρισε στη σειρά μαζί με την επιστήθια φίλη και γειτόνισσά της Θεοπούλα.

Όμως, ποιοι είναι οι άλλοι έξι;

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης πέθανε στις 20 Μαρτίου το 2020. Ήταν Έλληνας ηθοποιός που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές γνωστές ελληνικές σειρές, ωστόσο άφησε το στίγμα του στη σειρά του Mega. Εκεί υποδυόταν τον Πόστλθγουέιντ, έναν άνδρα που πήγε να μιλήσει με την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου.

Ο Βαγγέλης Πλοίος, πέθανε το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020! O ηθοποιός είχε παίξει στην σειρά του Mega «Παρά Πέντε» και έκανε τον πατέρα ενός από τους δολοφόνους, που είχε κλειστεί στο γηροκομείο.

Ο Βαγγέλης Πλοιός ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ρία Δελούτση.

Ο Γιώργος Κοτανίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για έναν από τους πέντε… κακούς στην τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε»! Συγκεκριμένα ήταν ο Αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια με το όνομα Χρήστος Λημνιώτης ή Τάκης! Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ασλάνογλου, αδελφή της Ελευθερίας.

Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Φεβρουαρίου 2017. Πρόκειται για τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο. Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη.

Ο Γιώργος Χαδίνης έφυγε απο τη ζωή στο σπίτι του. Είχε υποδυθεί εκατοντάδες ρόλους στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση. Από τις τελευταίες του έκτακτες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη ήταν εκείνη στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε» το 2005, παίζοντας το σκληρό καθηγητή στην ορκωμοσία του Σπύρου.

Και τέλος η Βίκυ Βανίτα που έφυγε απο τη ζωή στις 8 Μαρτίου του 2007

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button