ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή ξαφνικά χθές η Μάγδα Μπακουλοπούλου

Νεκρή ξαφνικά χθές η Μάγδα Μπακουλοπούλου

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών η Μαγδαληνή (Μάγδα) Μπακουλοπούλου, σύζυγος του Γιώργου Λευτεριώτη και μητέρα ενός αγοριού μόλις 5 ετών.

Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος, από παθολογικά αίτια και αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για την οικογένειά της. Η Μάγδα καταγόταν από το Πουρνάρι Αχαϊας αλλά διέμενε για χρόνια στην Πάτρα.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σαραβάλι Πατρών και θα ταφεί στον τόπο καταγωγής της.

Θρήνος. Νεκρός πρίν απο λίγο ο ζωγράφος Δημοσθένης Κοκκινίδης

Πέθανε πριν απο λίγες ώρες ο ζωγράφος Δημοσθένης Κοκκινίδης, αγαπημένος δάσκαλος για πολλές γενιές φοιτητών που πέρασαν από το εργαστήριό του από την ΑΣΚΤ.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε στην ΑΣΚΤ της Αθήνας (1952-1958) με τους Γ. Μόραλη και Σπ. Παπαλουκά.

Μελέτησε τη βυζαντινή και λαϊκή τέχνη και εργάστηκε στον νεοσύστατο Οργανισμό Ελληνικής Χειροτεχνίας (1959-1961) ως υπεύθυνος του καλλιτεχνικού τμήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο μετεκπαιδεύτηκε στην Ιταλία και ασχολήθηκε με την αξιοποίηση της ελληνικής λαϊκής βιοτεχνίας και κεραμικής. Το 1972 έλαβε υποτροφία του Ιδρύματος Ford.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button