ΥΓΕΙΑ

Βάλτε τέλος στην κυτταρίτιδα με…κανέλα! Δείτε πως…

 

Τέλος στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Όψη φλοιού πορτοκαλιού ή αλλιώς κυτταρίτιδα. Όπως και να την αποκαλέσεις είναι εξίσου ενοχλητική και αντιαισθητική. Για να βελτιώσετε το πρόβλημα φροντίστε να τρώτε πολλά φρούτα, φυτικές ίνες και λαχανικά. Επιπλέον, μάθετε να λαμβάνετε καθημερινά, τουλάχιστον δύο λίτρα νερό και να πίνετε άφθονο πράσινο τσάι.

Κρατήστε όμως στο νου σας το εξής: Η κανέλα κάνει θαύματα! Πώς όμως καταπολεμά την κυτταρίτιδα;
H κανέλα έχει θερμαντικές ιδιότητες και βοηθά στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους.Καλό θα ήταν, λοιπόν, να δοκιμάζατε αυτό το δραστικό λαδάκι:

Σε 100ml ελαιόλαδου προσθέστε ολόκληρα ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το όλη μέρα στον ήλιο και έπειτα ρίξτε μέσα περίπου 20 σταγόνες αιθέριου ελαίου δεντρολίβανο. Κάνετε με αυτό εντριβές στα επίμαχα σημεία, κάθε μέρα.

Το λαδάκι αυτό διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και επιταχύνει τη διαδικασία λιποδιάλυσης. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button