ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ανήμερα Χριστουγέννων ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ατούν

Έφυγε από τη ζωή στα 49 του χρόνια, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Δημήτρης Ατούν, γιος του παλιού έμπορου της πόλης των Τρικάλων, Θανάση Ατούν.

Ο εκλιπών είχε ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα τους ως επαγγελματίας έμπορος, ενώ ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Έλενα, τις δυο κόρες τους Βίβιαν και Μαριάννα, τη μητέρα του Βιβή και τα αδέλφια του Τζίνα και Τάσο.

Νεκρός ο γνωστός αθλητής του καράτε Νίκος Μουλτανάρης

Προδομένος από την καρδιά του άφησε την τελευταία του πνοή, ο 42χρονος Νίκος Μουλτανάρης, αθλητής του καράτε που ζούσε στο Βόλο.

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους και όλους όσους τον γνώριζαν και οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του.

Η κηδεία του θα γίνει  από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου στο Βόλο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button