ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπύρος Φωκάς: Δυστυχώς κακά τα νέα για τον γνωστό ηθοποιό

Στην εντατική είναι ο γνωστός πρώην ηθοποιός  Σπύρος Φωκάς δίνει μάχη για την ζωή του.

Το κρίσιμο χειρουργείο

Άλλη μια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την πιο μεγάλη από όσες έχει δώσει μέχρι τώρα, δίνει ο χολιγουντιανός σταρ Σπύρος Φωκάς. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, ακόμα μια φορά καλείται να σταθεί όρθιος από το κρεβάτι της Εντατικής ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.

«Σήκω παλικάρι μου» είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησης της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Espresso και του Νίκου Νικόλιζα.

Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα ο Σπύρος Φωκάς να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Η κατάσταση του Σπύρου Φωκά είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε την Τετάρτη (02/08) το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του, Κωνσταντίνα, προκειμένου να είναι δίπλα του. Η Κωνσταντίνα είναι κόρη της συζύγου του, την οποία ο Σπύρος Φωκάς τη έχει σαν παιδί του.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος.

Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου…

Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι», είχε δηλώσει για τον Σπύρο Φωκά η Κωνσταντίνα.

πηγη daddy-cool.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button