ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του νεαρού Πάτρικ που αυτοκτόνησε χθες στην Ακρόπολη!

 

 

Ο Θοδωρής Γιάνναρος είναι συντετριμμένος και σε σύντομη επικοινωνία μας μαζί του δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που συνέβη… Ο Πάτρικ Γιάνναρος σύμφωνα με πληροφορίες μόλις είχε απολυθεί από την δουλειά του και δεν ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο πατέρας του Θοδωρής Γιάνναρος ξεσπάει με πόνο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 26χρονου γιου του : “Και εσεις, κυβερνωντες, πρωην και νυν, αναλογιστειτε το μεριδιο ευθυνης που εχετε. Μας τα πηρατε ολα, μας εγκαταλειψατε μεσα στο σκοταδι… Εκει ακριβως που ο Πατρικ μη βρισκοντας διεξοδο επελεξε το μονοπατι το μακρυ και το μοναχικο, με μας που τον αγαπαμε να τον αναζητουμε απεγνωσμενα…”

Λίγο πριν είχε περιγράψει την τελευταία στιγμή που τον είδε λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του:

 “Το πρωί σε φίλησα και εσύ δεν…”
πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button