ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Astro των UB40 – Ιδρυτικό μέλος του βρετανικού συγκροτήματος

Πέθανε ο Τέρενς Γουίλσον, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομά του Astro, των UB40 και εκ των ιδρυτικών μελών.
Ο Τέρενς Γουίλσον, πέθανε έπειτα από σύντομη ασθένεια, ανακοίνωσε το συγκρότημά του.

Ο Γουίλσον, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομά του Astro, έφυγε από τους UB40 το 2013 για να συμμετάσχει στη μπάντα «UB40 featuring Ali Campbell and Astro».

«Είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι, καθώς πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας Astroαπεβίωσε σήμερα έπειτα από μια πολύ σύντομη ασθένεια.

Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος χωρίς εσένα», ανέφερε το συγκρότημα σε μια ανακοίνωση στο Twitter αργά χθες το βράδυ.

Τραγουδιστής, ιδρυτικό μέλος των UB40 και σπουδαίος μουσικός, ο Τέρενς Γουίλσον ή όπως ήταν ευρύτερα γνωστός, Astro έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών μετά από μάχη με ασθένεια βραχείας διάρκειας.

Ο επίσημος λογαριασμός της μπάντας ανέφερε “Είμαστε συντετριμμένοι και απόλυτα πληγωμένοι καθώς χρειάζεται να σας ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας Astro έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας ασθένειας βραχείας διάρκειας. Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιος χωρίς αυτόν.

Σας ζητάμε να δείξετε σεβασμό προς την ιδιωτική ζωή της οικογένειας αυτή την δύσκολη στιγμή”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button