ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέλος όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα από την Κυριακή

Τέλος όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα από την Κυριακή

Θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo για τροφοδοσία

Την απόφαση να σταματήσουν όλες οι επιβατικές πτήσεις στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού από το απόγευμα της Κυριακής πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Της απόφασης θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo για τροφοδοσία. Η κίνηση αυτή κρίθηκε σκόπιμη μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ηδη πολλές εταιρείες είχαν προχωρήσει σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων τους, ωστόσο από την Κυριακή θα επιβληθεί lock down σε όλες τις επιβατικές πτήσεις..protothema.gr

Αναστολή νυχτερινών δρομολογίων σε μετρό και τραμ από την Παρασκευή

Αναστέλλονται από αύριο Παρασκευή και μέχρι νεοτέρας τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, καθώς και αυτά του τραμ στη (μόνη εν λειτουργία) γραμμή Βούλα-Κασομούλη.

Αυτό ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού..zougla.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button