ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημήτρης Γραικός: Εδώ βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία! Τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητο [εικόνες]

Δημήτρης Γραικός: Εδώ βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία! Τον έθαψαν μαζί με το αυτοκίνητο [εικόνες]

Φρίκη και οργή για το δολοφόνο – Σκληρές εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος.

Τραγικό τέλος γράφτηκε στο θρίλερ που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια με την αναζήτηση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, καθώς σήμερα βρέθηκε η σορός του στην περιοχή του χωριού Ανατολικό.

Το σημείο υπέδειξε ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε και τελικά ομολόγησε πως τον σκότωσε. Όπως ομολόγησε ο δράστης, τον έθαψε στην κτηνοτροφική του μονάδα μαζί με το αυτοκίνητό του.

Παρά τις προσπάθειες των Αρχών εδώ και τρία χρόνια για να ομολογήσει, εκείνος κρατούσε το στόμα του κλειστό. Τελικά, σήμερα (30/05) «έσπασε» και ομολόγησε στους αστυνομικούς το φρικτό έγκλημα.

Η ανάσυρση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/05), με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ο δράστης είχε δολοφονήσει και είχε θάψει το θύμα μαζί με το αυτοκίνητό του.

Οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος συγκλονίζουν.

πηγη: newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button