ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Χατζούλης

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του πολιτικού μηχανικού Κωνσταντίνου Χατζούλη. Ο εκλιπών ήταν από τους πιο γνωστούς μηχανικούς της πόλης του Βόλου, με μεγάλο έργο.

Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα πολύ φιλικό άνθρωπο, με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου του και πολύ αγαπητό.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ονουφρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της περιρρέουσας κατάστασης.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, τα παιδιά του, την αδερφή του αλλά και εγγόνια. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

Σοκ στον εφοπλιστικό κόσμο – Νεκρός ο Λευτέρης Πολέμης

Το πρωί της Τρίτης πέθανε ο εφοπλιστής, με καταγωγή από την Άνδρο, Λευτέρης Πολέμης.

Ο καπτα-Λευτέρης υπήρξε μεγάλος ευεργέτης της Άνδρου, με πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ευπατρίδης, σεμνός, ταπεινός, και με ήθος.

«Εκφράζουμε την κατ’ άνθρωπον βαθεία θλίψη μας για την εκδημία του προσφιλεστάτου και πολύ αγαπητού μας φίλου και ευεργέτου Ελευθερίου, του παπα-Γιάννη-όπως ο ίδιος επιθυμούσε να ονομάζεται-, Πολέμη, με τον οποίο μας συνέδεαν φιλικοί δεσμοί 44 χρόνων”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button