ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρός ο Γιώργος που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη!

Αγγελική Νικολούλη-εξαφάνιση: Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, τον οποίο αναζητούσε η παρουσιάστρια μέσα από την ιστοσελίδα της!

Συγκεκριμένα νεκρός εντοπίστηκε ο Γιώργος Γρηγοριάδης 42χρόνων που χάθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα Καβάλας.

Το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε από πολίτη αρχικά το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών.

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας, δύο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε η σορός του μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ο άτυχος άντρας έφερε ένα τραύμα στην πλάτη και περισσότερο φως για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του, αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

«Έφυγε από το σπίτι χωρίς λόγο!»: Συγκλονίζει ο σύζυγος της μητέρας που εξαφανίστηκε στον Πειραιά!

Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση της 22χρονης Γεωργίας Κοκκώνη από το σπίτι της στα Μανιάτικα στον Πειραιά.

«Θέλω να δηλώσω την εξαφάνιση της γυναίκας μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά έφυγε από το σπίτι και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Αλβανικής καταγωγής σύζυγός της στις 16 Νοεμβρίου, όταν εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφαλείας Καμινίων.

«Έφυγε από το σπίτι στις 12 Νοεμβρίου. Δεν έγινε κάτι», είπε στους αστυνομικούς ο συζυγός της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της τέσσερις μέρες μετά. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να φέρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δηλωθεί η εξαφάνιση, κάτι το οποίο έκανε τελικά πριν από λίγες ημέρες απευθείας στο Silver Alert, που έβγαλε τη σχετική ανακοίνωση.

Η Γεωργία Κοκκώνη έχει ύψος 1,60, και είναι αδύνατη, με καστανά μάτια και ξανθά μακριά μαλλιά. Είχε μαζί της ταυτότητα και βιβλιάριο τραπεζικού λογαριασμού ΕΛΤΑ.Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο πράσινο πουκάμισο, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το τατουάζ με σχέδιο λουλουδιού που έχει στον καρπό. Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η 22χρονη μητέρα κλείδωσε το μωρό της στο σπίτι και άφησε τα κλειδιά στην εξώπορτα, ενώ να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button