ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Νίκος Καπλάνης – Τον σκότωσε ο Κορονοϊός

Μία δυσάρεστη είδηση «έσκασε» το πρωί της Παρασκευής (04/06) για τον ελληνικό αθλητισμό και το Παραολυμπιακό κίνημα, μια και έφυγε σε ηλικία 48 ετών ο πρωταθλητής ΑΜΕΑ, Νίκος Καπλάνης.

Το τελευταίο διάστημα ο εκλιπών έδινε μάχη απέναντι στο νέο θανατηφόρο ιό, ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (04/06) άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Νίκος Καπλάνης ήταν πρωταθλητής στην κλάση 1 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ είχε πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε πάρει μέρος σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ είχε πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνες ως αθλητής της κολύμβησης και του στίβου.

Μέτρησε συνολικά 3 παρουσίες σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, το 2000 στο Σίδνεϊ και το 2012 στο Λονδίνο, όπως και το 2004 στην Αθήνα.

Σπαραγμός στην κηδεία του Γιωργάκη – Του μωρού που πνίγηκε στον βόθρο (Βίντεο)

Η Θεσσαλονίκη παραμένει παγωμένη από την ανείπωτη τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα. Σε κλίμα απέραντης θλίψης και πόνου, η οικογένεια του αδικοχαμένου μικρού Γιώργου αποχαιρέτησε το μωρό πριν απο λίγο στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

Εκεί που τελέστηκε η κηδεία του μικρού και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Τραγικές φιγούρες τόσο οι γονείς, όσο και ο παππούς και η γιαγιά του 18 μηνών αγοριού που έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ξέφυγε από την προσοχή του παππού και της γιαγιάς και βρέθηκε στο φρεάτιο αποχέτευσης του σπιτιού.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button