ΔΙΑΦΟΡΑ

Η τραγωδία που Σκοτώθηκαν και τα 2 αδέλφια – Το ταξίδι για τις εκλογές ήταν το τελευταίο τους..

Σκοτώθηκαν και τα 2 αδέλφια – Το ταξίδι για τις εκλογές ήταν το τελευταίο τους..

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο αδέρφια από τον Καρδαμά, το μεσημέρι της Δευτέρας για να ψηφίσουν στις εκλογές και η βόλτα στο γραφικό λιμάνι βάφτηκε με αίμα.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι το αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu που οδηγούσε ο 64χρονος και επέβαινε ο 63χρονος αδερφός του μαζί με την 57χρονη γυναίκα του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αυτοκίνητο VW που οδηγούσε ένας 54χρονος από το Γεράκι.

Τα δύο αδέρφια από τον Καρδαμά, σκοτώθηκαν απί τόπου, ενώ η σύζυγός του δεύτερου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Και οι τρεις εγκλωβίστηκαν μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και των διασωστών του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά τους.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου όπου διασωληνώθηκε και αναμενόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στην Ηλεία

 

 

 

 

 

πηγη youstyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button