ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ Δημήτρης Βλάχος

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του τελεωνειακού Δημήτρη Βλάχου, μετά από μάχη με πολύ σοβαρή ασθένεια. Είχε εργαστεί στο Τελωνείο Πατρών και στη συνέχεια ως ελεγκτής από της συστάσεως του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, αναλαμβάνοντας στην πορεία διευθυντική θέση.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει αναπληρωτής Διευθυντής στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας από το 2003 ως το 2010 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, ενώ είχε αναπτύξει και συνδικαλιστική δράση.

Ήταν παντρεμένος με την εφοριακό Βασιλική Τζίκα με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Την Ειρήνη, τον Ανδρέα και τη Μαρία και ευτύχησε να γνωρίσει κι έναν εγγονό.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στη Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Βρυσών Κυπαρρισίας

Τραγωδία στο MotoGP: Νεκρός 19χρονος μετά από φρικτό τροχαίο

Σοκ στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Ελβετός αναβάτης της κατηγορίας Moto3 του MotoGP, Τζέισον Ντεπασκιέ, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο, σε κατατακτήριους αγώνες στην πίστα του Muggelo της Ιταλίας. Μάλιστα ανάλογη τραγωδία είχαμε και στη χώρα μας πριν μερικές μέρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Ντεπασκιέ είχε πτώση σε έξοδο στροφής της πίστας, ενώ οι αναβάτες που ακολουθούσαν, δεν πρόλαβαν να αποφύγουν τον Ελβετό, καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Η σύγκρουση έριξε κάτω όλους του αναβάτες, με τον Ντεπασκιέ να τραυματίζεται σοβαρότερα απ’ όλους. Το ιατρικό επιτελείο, όπως και άνθρωποι της πίστας έσπευσαν στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια στους αναβάτες.

Στη συνέχεια, κλήθηκε ιατρικό ελικόπτερο, που παρέλαβε τον νεαρό Ελβετό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο Ντεπασκιέ δεν άντεξε και την Κυριακή υπέκυψε στα τραύματά του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button