ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις για τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Κορυφώνεται η αγωνία

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλο το πανελλήνιο λεπτό προς λεπτό την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από την περιοχή του Μεσολογγίου, που παραμένει άφαντος από τις 4/1. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν το τελευταίο άτομο που τον είδε, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν άτομο που τον βοήθησε να τον εξαφανίσει.

Ειδικότερα, η οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη είναι πλέον σίγουρη πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και πλέον ζητά τη σορό του

Η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου, με την απελπισία και την αγωνία αποτυπωμένη στο πρόσωπο και στον τόνο της φωνής της, ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια. Είναι σίγουρη πως το παιδί της δε βρίσκεται στη ζωή και βέβαιη πως ο κρεοπώλης ξέρει πολύ καλά τι συνέβη εκείνο το βράδυ, όταν χάθηκαν τα ίχνη του γιου της.

Τα τέσσερα πρόσωπα «κλειδιά»

Δύο άντρες και δύο γυναίκες, που έδωσαν επί ώρες κατάθεση στις Αρχές, φαίνεται πως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι γνώριζαν πολλά, ίσως είχαν απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα που είχαν προκύψει, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους.

Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον 50χρονο

Ο κρεοπώλης, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου και επιμένει πως έχει πει από την πρώτη στιγμή όλη την αλήθεια.

Η έρευνα των Αρχών, όμως, ανέδειξε μια σειρά από νέα στοιχεία, που ο ίδιος δεν είχε αναφέρει, αν και, όπως φαίνεται, γνώριζε πολύ καλά.

Ο κρεοπώλης ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Αυτό, όμως, δε συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε μαζί του το κινητό τη νύχτα της εξαφάνισης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε το αντίθετο. Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του. Στο διάστημα αυτό, όμως, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά, ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα, αλλά ο 50χρονος αυτό δεν μπορεί να το εξηγήσει…

Το διαβάσαμε εδώ diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button