ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη: Θρήνος για τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σκοτώθηκαν με την ξαδέρφη τους – Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

Βαρύ το πένθος για την Ελλάδα αλλά και το Νομό Τρικάλων από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όμοιο του οποίου δεν ξανάγινε στη χώρα.

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΘΩΜΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΡΕΝΟ

Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, οι δίδυμες 20χρονες Θώμη και Χρύσα και η πρώτη τους εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι τραγικά καθώς ο μπαμπάς των δίδυμων φοιτητριών ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας και αναζητούσε εναγωνιωδώς τις κόρες του. Δυστυχώς τα χειρότερα νέα και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα 3 νεαρά κορίτσια πέταξαν για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ … ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ Τραγική ειρωνεία είναι ότι οι τρεις τους ταξίδευαν για πρώτη φορά με το τρένο. Πάντα πήγαιναν με το ΚΤΕΛ ή με ΙΧ. Τώρα πήραν το τρένο από την Καλαμπάκα και έγινε αυτό. Είναι τραγικό».

Οι τρεις αδικοχαμένες κοπέλες ηλικίας – 19 και 20 ετών – ήταν φοιτήτριες στο ΑΠΘ και επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, μετά το τριήμερο της Αποκριάς, και την ώρα της μεγάλης σύγκρουσης των συρμών, σύμφωνα με τον δήμαρχο Μετεώρων, «οι νεαρές πρέπει να βρίσκονταν στο 2ο βαγόνι ή στο κυλικείο».

«Πενθούμε όλοι μας. Και οι δυο οικογένειες είχαν από τρία παιδιά, η μία τώρα έχασε τα δύο της κορίτσια και η άλλη οικογένεια την μία τους κόρη. Να σταματήσουμε εδώ, να μην θρηνήσουμε κι άλλα παιδιά. Όσο ψύχραιμος άνθρωπος κι αν είσαι, εδώ με αυτό που συνέβη, με τις σκηνές που βλέπεις, καταρρέεις» καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr, ο δήμαρχος Μετεώρων.

ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Η οικογένεια του Νίκου Πλακιά έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της (Θώμη και Χρύσα ετών που σπούδαζαν φαρμακευτική και αισθητική) και η οικογένεια του αδερφού του Δημήτρη, την Αναστασία όπως διαβάζουμε στο e-thessalia.gr.

πηγη topneagr.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button