ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Καραχάλιος

Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Καραχάλιος

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Η εικόνα είναι απο το σημείο όπου και έγινε το δυστύχημα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στο Μπούρτζι Χαλκίδας και είχε ώς συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο Γιώργος Καραχάλιος.

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας οδηγούσε μηχανάκι και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε ανήλικος στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και μετωπική, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 50χρονου.

Θρήνος – Νεκρός ο γνωστός DJ Μάνος Τσαπώνης

Ο Μάνος πέθανε από καρκίνο βυθίζοντας σε πένθος οικείους και παλιούς φίλους του. Γνώστης όλης της δισκογραφίας από τη δεκαετία του 1970, ως DJ στον Μόλυβο θεωρούνταν ανέκαθεν κορυφαίος, μετρώντας πολλούς φίλους και αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Στελέχη της ομάδας Ολυμπιάς Μήθυμνας όπου έπαιζαν μπάσκετ οι γιοί του σημειώνει ότι δεν έχασε ποτέ κανένα παιχνίδι, στηρίζοντας πάντα τα παιδιά του και εμψυχώνοντας την ομάδα.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button