ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε Τροχαίο ο Ανδρέας Γεωργίου!

Νεκρός σε Τροχαίο ο Ανδρέας Γεωργίου!

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται… Άλλος ένας νέος «έφυγε» στον ανθό της νιότης του στην άσφαλτο. Άλλη μια οικογένεια θρηνεί τον θάνατο του παιδιού της μετά από ένα τραγικό δυστύχημα.

Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να χάνονται έτσι ξαφνικά. Είναι πραγματικά τραγικό πως μετά τις τόσες «μαύρες» ειδήσεις, μερικοί οδηγοί συνεχίζουν να μην φορούν την ζώνη ασφαλείας του και τα προστατευτικά κράνη τους.

Ο 23χρονος Ανδρέας Γεωργίου γύρω στις 23:10 του Σαββάτου, ξεκίνησε το μεγάλο και ταξίδι στη γειτονιά τον αγγέλων συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος. Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από λεωφορείο ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του.

Από την σφοδρή σύγκρουση, ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν άντεξε και λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματα του. Δυστυχώς, δεν φορούσε το κράνος του.

Ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.Το περιστατικό συνέβη στην λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου της Λάρνακας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει… και ας ελπίσουμε ότι αυτό το περιστατικό θα είναι και το τελευταίο…

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button