ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή η Φωτεινή Αθανασοπούλου – Σήμερα η κηδεία της

Νεκρή η Φωτεινή Αθανασοπούλου – Σήμερα η κηδεία της

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Άργους έμαθε χθες βράδυ Τρίτης 6 Οκτωβρίου το δυσάρεστο νέο για τον χαμό της 25χρονης Φωτεινής, που έχασε την ζωή της μετά το τροχαίο στους Μύλους Άργους.

Σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι της 25χρονης Φωτεινής θα την αποχαιρετήσουν μια για πάντα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άργος στις 5:00 μ.μ.

Μπήκαν ληστές στο σπίτι του Παπαδάκη – Απο τύχη δεν σκότωσαν τον γιό του

Σήμερα το πρωϊ ο Γιώργος Παπαδάκης στις 8.07 είπε στον αέρα ότι είχε πάει θέατρο σε απογευματινή παρασταση με τη σύζυγό του ένα απόγευμα και την ώρα πο υτο ζευγάρι ήταν εκτός… μπήκαν σπίτι του κλέφτες.

Το στοιχείο όμως που μας εξέπληξε ήταν πώς το παιδί τους ήταν στον κάτω όροφο, δεν αντιλήφθηκε τίποτε, με τους άντρες της αστυνομίας να το λένε “ευτυχώς το παιδί δεν ανέβηκε επάνω για το θα το σκότωναν”.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button