ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη ψυχή ο Μάρκος Σεφερλής: Τηλεφώνησε στον Γιώργο Λαμπάτο και του πρότεινε να παίξουν μαζί στο θέατρο

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία...»

Ο Γιώργος Λαμπάτος βγήκε στην Super Κατερίνα και όπως ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι σας ζητώ συγγνώμη και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Μου είπε ότι να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή.

Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε ότι μισό λεπτό έχω κάνει να σου προτείνω. Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει κα να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος για την πρόταση που του έκανε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο.

Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι έναν άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Το διαβάσαμε εδώ athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button