ΔΙΑΦΟΡΑ

”Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή o Κώστας-Εικόνες Αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, του 40χρονου Κώστα Τσίντζου από το Βελεστίνο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Όπως έγινε γνωστό, νωρίς το απόγευμα, γυρνώντας στο σπίτι όπου έμενε με τους γονείς του στο Βελεστίνο, παραπονέθηκε στη μητέρα του για πόνο στο χέρι, το οποίο μούδιασε, ενώ στη συνέχεια ο πόνος προχώρησε και έφτασε στο στήθος.

Εκείνη τον συμβούλευσε να πάει στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, μιας και ο πόνος έδειχνε να μην υποχωρεί, αλλά πριν προλάβει να πάει, κατέρρευσε. Στο σπίτι του 40χρονου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με την μητέρα του να καλεί σε βοήθεια.

Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 40χρονο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όλοι στο Βελεστίνο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα, κάνοντας λόγο για έναν συμπολίτη τους αγαπητό και πρόσχαρο. Ο εκλιπών, εργαζόταν ως διανομέας και σε κατάστημα εστίασης, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο δήμο Ρήγα Φεραίου. Πηγή: magnesianews.gr

Γιώργος Τράγκας: Συγκλονιστικά στοιχεία για την αμύθητη περιουσία του

Παρουσίασαν και βίντεο

Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς παρουσίασαν στους ελεγκτές και βίντεο από τις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα ή αποκόμματα εντύπων που αποτυπώνονται οι υπαινιγμοί κατά συγκεκριμένων επιχειρήσεων που αποτέλεσαν τη βάση παρασκηνιακών συνεννοήσεων.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι έδιναν για μία τουλάχιστον τριετία «μηνιάτικα», ορισμένες φορές και με τη μορφή διαφημιστικών δαπανών, της τάξης των 30.000 και 60.000 ευρώ.

«Δεχθήκαμε αυτές τις καταγγελίες χωρίς επίσημη καταγραφή και χωρίς να υπάρχει πλήρης μηχανισμός διασταύρωσης. Αυτός είναι ο λόγος που στο πόρισμα υπάρχουν αναφορές περί του αδικήματος της «εκβίασης», χωρίς ωστόσο περαιτέρω προσδιορισμούς ύστερα μάλιστα και από τον θάνατο του εν λόγω εκπροσώπου των ΜΜΕ, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε σχέση με τη στάση της Αρχής.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button