ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο: Στο πένθος ξανά η ΕΦ – Έχασε τη μάχη ο 27χρονος καταδρομέας Παναγιώτης Γιαννιός

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος ΣΥΟΠ καταδρομέας, Παναγιώτης Γιαννιός, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε προγραμματισμένη άσκηση με πτήση ελικοπτέρου και την πτώση του στην θάλασσα από τα οκτώ μέτρα, που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε θαλάσσια περιοχή στη Λάρα, στην επαρχία της Πάφου.

O άτυχος Παναγιώτης μετά από τρεις ημέρες μάχη στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας υπέκυψε στα τραύματα του. Υπενθυμίζεται ότι, για το περιστατικό έχει αρχίσει έρευνα, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος κατά τη διάρκεια άσκησης, την οποία διέταξε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.​

​Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις είχαν δείξει ότι ο τραυματισμός του 27χρονου ΣΥΟΠ, επήλθε από την πρόσκρουση του στη θάλασσα, η οποία δεν έγινε με το σωστό τρόπο. Σημειώνεται ότι, ο 27χρονος καταδρομέας ήταν έμπειρος και δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τέτοιου είδους άσκηση, αφού είχε καταταχθεί στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς εδώ και έξι χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι, τραγωδία στην Εθνική Φρουρά, σημειώθηκε και στις 12 Μαίου, όταν η νεαρή ΣΥΟΠ, Νάταλη Νεοφύτου, έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο ατύχημα, εν ώρα υπηρεσίας. Παράλληλα, πριν από περίπου ένα χρόνο ο 33χρονος Λοχαγός, Ξάνθος Κυριάκου, άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από άσκηση, όταν στην προσπάθειά του να καταρριχηθεί σε ειδική πλατφόρμα, το σχοινί που χρησιμοποιούσε, αποκόπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό, βάθους πενήντα μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα.

reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button