ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνελήφθη ο 58χρονος που σκότωσε τη γυναίκα και τον γιο του. Επιχείρησε να στραγγαλίσει και το μικρότερο παιδί τους

Συνελήφθη ο 58χρονος δράστης που σκότωσε τη γυναίκα και τον γιο του και που προσπάθησε να πνίξει το δεύτερο παιδί τους. Ο δράστης βρισκόταν κρυμμένος σε σπίτι στη Λευκωσία. Είχε μαζί του δύο μαχαίρια και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Ο 58χρονος δράστης του διπλού φονικού με θύματα μια γυναίκα 52 ετών και έναν νεαρό άντρα 20 ετών αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ξυπνώντας το πρωί, άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, ενώ η σορός της βρέθηκε έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια μαχαίρωσε επίσης τον μικρό γιο τους, ηλικίας 20 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στον διάδρομο. Με το μαχαίρι επιτέθηκε, επίσης και στον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ηλικίας 21 χρονών, τον οποίο μαχαίρωσε μία φορά και στη συνέχεια προσπάθησε να στραγγαλίσει με σύρμα γύρω από τον λαιμό του.

Ο 21χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται. Ο 21χρονος κάλεσε βοήθεια και τον άκουσε η ξαδέρφη του που μένει στο διπλανό σπίτι, η οποία με τη σειρά της φώναξε τη μητέρα και αδελφή της 52χρονης.

Μόλις η αδελφή της γυναίκας πήγε στο σπίτι, βρήκε τα θύματα και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σπίτι έχουν μεταβεί τρεις ιατροδικαστές και μέλη του τμήματος ανιχνεύσεως εγκλημάτων και την υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας. Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button