ΔΙΑΦΟΡΑ

Είδαν το Ελικόπτερο να Πετάει από πάνω τους και αμέσως ξάπλωσαν στο Χώμα. Μόλις ο Πιλότος κατάλαβε τον λόγο, Πάγωσε!

Οι πραγματικοί ήρωες, βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη και τις ηλικίες. Μια ομάδα παιδιών, είχε βγει για ένα Πασχαλινό παιχνίδι κοντά στο Surrey της Αγγλίας, όταν

είδαν ένα ανησυχητικό θέαμα στο βάθος. Τα παιδιά αντί να το βάλουν στα πόδια, αποφάσισαν να κάνουν κάτι υπέροχο.

Εν τω μεταξύ, το Πασχαλινό κυνήγι αυγών που έπαιζαν τα παιδιά, ήταν για ένα φιλανθρωπικό έρανο για ένα μικρό αγόρι της περιοχής, το οποίο έπασχε από λευχαιμία.

Τα παιδιά δηλαδή, είχαν ήδη κάνει μια καταπληκτική πράξη πριν βρεθούν αντιμέτωποι με αυτή την περίεργη κατάσταση.

Η ομάδα των οκτώ παιδιών, έψαχνε να βρει όσα περισσότερα αυγά μπορούσε. Κάποια στιγμή, ένα ελικόπτερο πέταξε από πάνω τους.

«Έκανε πολύ θόρυβο. Ξαφνικά, ακούσαμε κάποιον να λέει «αστυνομία» και ένας άνθρωπος έτρεχε προς το δάσος.»

Τα παιδιά, συνειδητοποίησαν ότι προφανώς ο άνθρωπος που τρέχει είχε κάνει κάτι και για αυτό τον κυνηγούσε η αστυνομία.

Σκέφτηκαν όμως, ότι η αστυνομία δεν θα μπορούσε να τον εντοπίσει εύκολα από τόσο ψηλά.

Στην αρχή, τα παιδιά προσπάθησαν να ειδοποιήσουν το ελικόπτερο ουρλιάζοντας και χοροπηδώντας. Η αστυνομία όμως, ήταν πάρα πολύ μακριά για να τους ακούσει.

Δύο παιδιά όμως, είχαν μια λαμπρή ιδέα. Είπαν στους φίλους τους, να πέσουν όλοι μαζί στο έδαφος και να σχηματίσουν με τα σώματά τους ένα τεράστιο βέλος, που να

δείχνει προς την κατεύθυνση του υπόπτου. Ήλπιζαν, ότι έτσι η αστυνομία θα δει το σήμα τους και θα καταλάβει.

Αρχικά, η αστυνομία δεν κατάλαβε. Νόμιζε ότι τα παιδιά απλά παίζουν. Στη συνέχεια όμως, κοίταξαν προς το μέρος που έδειχνε το βέλος και εντόπισαν κάποιον να τρέχει. Στη συνέχεια, ο ύποπτος πιάστηκε ύστερα από μια μικρή καταδίωξη.

Προς τεράστια έκπληξή τους, η αστυνομία έπειτα γύρισε με το ελικόπτερο για να μιλήσει στα παιδιά!

«Μας είπαν, ότι στην αρχή νόμιζαν ότι απλά παίζαμε, αλλά μετά ακολούθησαν το βέλος μας και έπιασαν τους άνδρες. Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτό που κάναμε.»  ΠΗΓΗ Credit: Tiphero

Πόσο ηρωικά φέρθηκαν αυτά τα παιδιά!

πηγη fraptime.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button