ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Στη φυλακή για βιασμό στη 12χρονη γνωστός

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας .Κατά την απολογία του ο 60χρονος, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε πριν από λίγο ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κατά την απολογία του ο 60χρονος, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είχε κάνει και σε συνέντευξη του κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο ίδιος απολογήθηκε σήμερα για το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Να σημειωθεί τέλος ότι προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση έλαβε σήμερα ο Ηλίας Μίχος, προσωρινά κρατούμενος και βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης. Η προθεσμία που του δόθηκε από την ανακρίτρια είναι για τις 6 Μαρτίου.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button