ΔΙΑΦΟΡΑ

O σύζυγος της πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά. Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι

Ο James Green πάντα ήθελε να γίνει μπαμπάς. Έτσι, όταν ο ίδιος και η Cloe ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί, ήταν πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία ήξερε ότι ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Απλώς δεν είχε συνειδητοποιήσει το πόσο μεγάλη θα μπορούσε να γίνει.

Κάθε φορά που η Cloe άρχισε να σκέφτεται άλλο ένα μωρό, ο James της έκλεινε πονηρά το μάτι, της χαμογελούσε και της έλεγε, “Άντε, ακόμα ένα Clo!”

Ο James Green ήταν γεννημένος πατέρας. Ενώ η Cloe ήταν μια μητέρα πλήρους απασχόλησης, ο James εργαζόταν εξ αποστάσεως, για να μπορεί να είναι παρών στην ανατροφή των παιδιών του. Πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο, εργαζόταν παράλληλα και σε ένα καφενείο, μετά έπαιρνε τα παιδιά από το σχολείο και περνούσε τα απογεύματά του παίζοντας μαζί τους μέχρι τον βραδινό ύπνο. Ήταν ενεργητικός, αξιαγάπητος και φαινομενικά υγιής.

Όταν το πέμπτο τους παιδί γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση, ο James και η Cloe αποφάσισαν να σταματήσουν την επέκταση της οικογένειάς τους. Η Cloe πήγε στο γιατρό και ήταν εφοδιασμένη με ένα αντισυλληπτικό εμφύτευμα.

Αλλά η προσπάθειά της απέτυχε. Η Cloe έμεινε έγκυος απροσδόκητα, και ο James είπε ότι ήταν γραφτό να γίνει.

Η Cloe και ο James βρέθηκαν να έχουν συνολικά οκτώ παιδιά, κι εκεί συμφώνησαν ότι η οικογένειά τους ήταν τελικά πλήρης.

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2015, μόλις 12 εβδομάδες μετά αφότου καλωσόρισαν το τελευταίο μωρό τους, η ζωή τους άλλαξε μέσα σε μια στιγμή.

Η Cloe ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως James δεν ανέπνεε.

Η Cloe και ο James ήταν νέοι και ερωτευμένοι. Ενώ οι γυναίκες είναι συνήθως αυτές που θέλουν παιδιά, ο James ήταν πάντα αυτός που μιλούσε και ονειρευόταν να κάνει οικογένεια. Ήταν ένας μεγάλος άντρας, δοτικός και με χρυσή καρδιά.

Όταν η Cloe ήταν μόλις 17 χρονών, αυτή και ο James απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα γιο, τον Leo. Ήρθε ως ένα αρκετά μεγάλο σοκ, αλλά το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία, συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ήταν πολύ καλοί γονείς.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, Levi, η Cloe και ο James ήταν σίγουροι ότι ήθελαν μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια.

Δύο χρόνια αργότερα, η Cloe ήταν έγκυος στον Oliver, και η πρώτη κόρη τους, η Megan, έφτασε λίγο μετά. Ήταν ενθουσιασμένοι με το πρώτο τους κορίτσι.

Μετά τη γέννηση της Megan, η Cloe, λέει στον James “θα έπρεπε να μου κλείσεις πονηρά το μάτι, να μου και να χαμογελάσεις και να μου πεις, “Ακόμα ένα, Clo.”

Λίγο μετά, ήρθε η Miley. Αλλά η Miley γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και χρειαζόταν ειδική φροντίδα, και έτσι η Cloe και ο James αποφάσισαν ότι η οικογένειά τους ήταν πλήρης.

Η Cloe πήρε ένα εμφύτευμα αντισύλληψης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άλλη εγκυμοσύνη.

Αλλά όπως τα έφερε η μοίρα, το εμφύτευμα της Cloe απέτυχε. Έμεινε έγκυος και πάλι.

“Ο James είπε ότι ήταν γραφτό να γίνει, για να έχουμε περισσότερα μωρά”, λέει.

Η Lacey και η Lexi γεννήθηκαν, επίσης με εγκεφαλική παράλυση.

Το 2015, η Cloe ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος!

Ο James, ακριβώς όπως και με όλες τις άλλες κυήσεις, ήταν εκστασιασμένος. Κάθε φορά που έβλεπε την Cloe να είναι έγκυος, ενθουσιαζόταν.

Με τον Elijah, το όγδοο παιδί τους, το ζευγάρι συμφώνησε ότι η οικογένειά τους είχε επίσημα ολοκληρωθεί. Αυτή τη φορά το εννοούσαν!

Ο James είχε χαρακτηριστεί ως ένας super μπαμπάς ο οποίος είχε αφοσιωθεί πλήρως στην φροντίδα των παιδιών του. Με οκτώ παιδιά, δεν υπήρξε ποτέ πολύς ελεύθερος χρόνος, και ο James ήταν περισσότερο από διαθέσιμος για δουλειά. Ενώ η Cloe ήταν μια μαμά πλήρους απασχόλησης, ο James εργαζόταν εξ αποστάσεως, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθάει στο μεγάλωμα τον παιδιών του.

“Είχε αναλάβει το τρέξιμο του σχολείου, μετά πήγαινε να εργαστεί σε ένα καφέ μέχρι να φέρει πίσω τα παιδιά απ’ το σχολείο,” είπε η Cloe. “Μετά καθόταν να τα διαβάσει και να παίξει μαζί τους μέχρι την ώρα του ύπνου. Είχε τόση ενέργεια.”

12 εβδομάδες μετά τον ερχομό του Elijah στην οικογένειά τους, μία συγκεκριμένη βραδιά ξεκίνησε όπως κάθε άλλη. Η Cloe και ο James πήγαν στο κρεβάτι και όλα φαίνονταν φυσιολογικά.

Ο James ξύπνησε γύρω στις 4.30πμ και συμπεριφερόταν παράξενα. Κάθισε όρθιος στο κρεβάτι για λίγο, μετά ξάπλωσε, έμεινε σε μια στάση και αυτό ήταν. Σταμάτησε να αναπνέει.

Η Cloe έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο σύζυγό της, εκεί στο κρεβάτι, πριν φτάσει το ασθενοφόρο. “Ήθελα να ουρλιάξω και να κλάψω, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κρατήσω την ψυχραιμία μου,” δήλωσε η Cloe.

Ο James πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του. Ήταν μόλις 31 ετών.

Μέχρι τότε, ο James ήταν ένα φαινομενικά υγιές άτομο. Η Cloe και ολόκληρη η κοινότητα περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή για να δουν τι προκάλεσε το θάνατό του.
Ο James πέθανε από υπερτασική καρδιοπάθεια. Όταν πήρε εκείνη την περίεργη θέση στο κρεβάτι, ήταν πιθανότατα λόγω του πόνου στο στήθος.

Η υπερτασική καρδιοπάθεια αναφέρεται σε καρδιακά προβλήματα που προκύπτουν λόγω της υψηλής πίεσης του αίματος που είναι παρούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι η κύρια αιτία της ασθένειας και του θανάτου από υψηλή αρτηριακή πίεση.

Σύμφωνα με το Medicine Plus, οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από αυτή την κατάσταση χωρίς να το γνωρίζουν. Πολλές φορές, δεν υπάρχουν συμπτώματα της υψηλή αρτηριακή πίεσης.
Όλοι οι ενήλικες θα πρέπει να ελέγχουν την αρτηριακή τους πίεση σε τακτική βάση.

Ο θάνατος του James ήταν ξαφνικός και συγκλονιστικός. Φίλοι και συγγενείς ενώθηκαν για να υποστηρίξουν την Cloe, μια καταρρακωμένη 27χρονη χήρα μητέρα οκτώ παιδιών.

“Στην πιο σκοτεινές στιγμές μου αναρωτήθηκα πώς θα τα κατάφερνα χωρίς τον James,” είπε. “Αλλά κοίταξα τα οκτώ αυτά μικρά προσωπάκια που εξαρτώνται από μένα και ήξερα ότι έπρεπε να τα καταφέρω για αυτά και για τον James.”

Για χάρη του James, και ακόμη περισσότερο για χάρη των παιδιών, η Cloe είχε αφοσιωθεί στο να γίνει πιο δυνατή.

Η Cloe λέει ότι οι αναμνήσεις του James με τα παιδιά είναι αυτές που τη βοηθούν να αντιμετωπίσει την κατάσταση. “Αυτός λάτρευε να είναι ένας μπαμπάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και αυτό με έχει κάνει μια ισχυρή μητέρα για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω όλο αυτό μόνη μου”, είπε.

Μαζί με τα παιδιά της, η Cloe φροντίζει να κρατήσει τη μνήμη του James ζωντανή με απλούς και συγκινητικούς τρόπους.

Η Cloe λέει ότι θα είναι πάντα πληγωμένη απ’ τη στιγμή που ο James λείπει από την οικογένεια, αλλά είναι ευγνώμων για το ότι έκανε την επιθυμία του να έχουν το όγδοο παιδί τους.

Μετά το θάνατο του James, η κοινότητα της Cloe έδωσε πάνω από $10.000 για να τη βοηθήσει να χτίσει έναν υπαίθριο κήπο στον οποίο θα μπορούσαν να παίζουν τα παιδιά της.

πηγη viralgreece.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button