ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή

Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή -Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισής της

Δεν αποφυλακίζεται τελικά η Εύα Καϊλή, καθώς, μετά τη νέα της ακρόαση ενώπιον των Αρχών του Βελγίου, οδηγείται ξανά στη φυλακή.

Σύμφωνα με ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες. Η απόφαση για την κράτηση του Μαρκ Ταραμπέλα αναμένεται να γίνει γνωστή απόψε ή αύριο το πρωί.

Νωρίτερα, ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, δήλωσε ότι «Ζητήσαμε την αποφυλάκιση υπό όρους ή, εναλλακτικά, τον κατ’ οίκον περιορισμό». Επίσης, ο Μαρί είπε, νωρίτερα, ότι η φυλάκιση της Εύας Καϊλή είναι «συμβολική» λόγω της θέσης της ως πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει φυλακιστεί η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τον νέο δικηγόρο της, Σβεν Μαρί.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button