ΔΙΑΦΟΡΑ

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Δικογραφία «καταπέλτης» – Η 33χρονη αναζητούσε θύματα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή του παιδιού, σύμφωνα με τη δικογραφία, αναζητούσε θύματα σε ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο για ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως αναζητούσε θύμα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος επιχειρηματία για συνέργεια στην απαγωγή.

Η 33χρονη φέρεται να είχε συχνές επαφές με τον φερόμενο ως συνεργό της επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, που της έδινε χρηματικά ποσά.

Η δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία αναφέρει πως γνώριζε για την απαγωγή του παιδιού, παρείχε στην κατηγορουμένη ψυχική και υλική συνδρομή και πηγαινοερχόταν επανειλημμένως από το σπίτι του στην οικία της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η 33χρονη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το κορίτσι στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά ο επιχειρηματίας το γνώριζε και την στήριξε ψυχολογικά.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και η 33χρονη τον είχε πείσει πως είχε καλές προθέσεις. Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν όπλα. Υποστηρίζει πως έχει μόνο για το ένα έχει άδεια και τα υπόλοιπα είναι συλλεκτικά κομμάτια και ισχυρίζεται πως είναι αθλητής σκοποβολής.

Νέες αποκαλύψεις για απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Τι βρέθηκε στον υπολογιστή της 33χρονης

Φρίκη προκαλούν τα νέα ευρήματα μέσα από τον υπολογιστή της 33χρονης απαγωγέα της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες στον υπολογιστή της 33χρνης έλεγαν πως αναζητούσε υποψήφια ανήλικα θύματα στα ορφανοτροφεία της Βορείου Ελλάδας και σχεδίαζε επισκέψεις σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Η δράστρια είχε συχνές επαφές με τον συνεργό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος της έδινε και χρήματα. Ο ίδιος γνώριζε για την απαγωγή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αν και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε σε επαφή με το παιδί..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button