ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι μύγες, τα κουνούπια και οι κατσαρίδες θα εξαφανιστούν σε 2 ώρες με αυτό το κόλπο

Οι μύγες, τα κουνούπια και οι κατσαρίδες είναι από τα έντομα που δεν θέλετε να δείτε ποτέ στο σπίτι σας. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ενοχλητικά, μπορούν επίσης να μεταδώσουν ασθένειες όπως η διάρροια επειδή είναι κυριολεκτικά βρώμικα.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να μπουν στο φαγητό σας ή σε κάποια από τα υπάρχοντά σας. Τα κουνούπια είναι επίσης ανεπιθύμητοι επισκέπτες στο σπίτι σας.

Για να τα ξεφορτωθείτε όλα και να φύγετε από το σπίτι σας μόνοι τους, χρησιμοποιήστε αυτήν την απλή φυσική θεραπεία που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Συστατικά:

Μισό φλιτζάνι ξύδι

Μισό φλιτζάνι σαμπουάν

Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο (ή άλλο φυτικό λάδι)

Λήψη:

Απλώς ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι με σπρέι και ανακινήστε καλά και στη συνέχεια ψεκάστε το μείγμα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας όπου συχνάζουν έντομα.

πηγη kipos.firenews.video

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button