ΔΙΑΦΟΡΑ

Auτή είναι η 50χρονη μητέρα που κατασπάpαξαν μέχρι θaνάτου σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Τα τρία σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν την άτυχη γυναίκα στη Νεοχωρούδα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μητέρα δύο παιδιών και βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να αφήνει την τελευταία της πνοή στην αυλή του σπιτιού της. Τρία σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν από το διπλανό σπίτι που έμεναν και βρέθηκαν απέναντι από την 50χρονη.

Δεν κατάφερε να ξεφύγει. Τα άγρια ζώα της επιτέθηκαν και την έριξαν στο έδαφος. Συνέχισαν να την δαγκώνουν, μέχρι τη στιγμή που το θύμα ξεψύχησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση την ώρα που βγήκε για λίγο στην αυλή της.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που έμενε στο διπλανό σπίτι συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος. Αναμένεται να περιγράψει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία, με την τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, να παραμένει ανάστατη. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την 50χρονη. Ειδοποίησαν την αστυνομία και έφυγαν χωρίς να μετακινήσουν τη σορό της άτυχης μητέρας.

Όλα δείχνουν πως η 50χρονη μητέρα στάθηκε το μεσημέρι διπλά άτυχη. Όχι μόνο τα σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν και να μπουν στην αυλή του σπιτιού της, αλλά την ώρα εκείνη, έτυχε η ίδια να βγει για να πετάξει κάτι. Εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα, ήταν μόνη και αβοήθητη απέναντι στα άγρια σκυλιά

Ο Χρήστος Σαραμούρτσης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας τόνισε στο newsit.gr: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Η γυναίκα αυτή ήταν μητέρα δύο παιδιών, αγαπητή σε όλους, πολύ δραστήριος άνθρωπος.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Έκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και είχε συνεργείο. Κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κάτι και της επιτέθηκαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Πάντως ήταν άγρια σκυλιά, γάβγιζαν πολύ και γενικότερα τα φοβόσουν. Απο όσο ξέρω είναι ημίαιμα».

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button