ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Σοκ Σφραγίζεται το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου – Ραγδαίες εξελίξεις με την «άφαντη» διαθήκη και το Χαμόγελο του Παιδιού

Τι οδήγησε τον κύριο Χατζημιχάλη στο να συντάξει αίτημα, ζητώντας τη σφράγιση του σπιτιού όπου διέμενε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» αναφέρει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει αφήσει πίσω της επίσημα έγγραφα ή διαθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαίρη Χρονοπούλου φέρεται ότι έδωσε την έγκρισή της στο να χρησιμοποιηθούν τα αντικείμενα του σπιτιού της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με βασική προϋπόθεση όμως να μετατραπεί το σπίτι όπου διέμενε σε μουσείο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, είχε γίνει δημόσια αποδεκτό από τον πρόεδρο του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλο. Όμως, μετά τον θάνατό της ηθοποιού δεν ακολούθησε καμία επίσημη δήλωση ή δέσμευση για κάτι τέτοιο από τον Κώστα Γιαννόπουλο.

Αυτό οδήγησε τον κύριο Χατζημιχάλη στο να συντάξει αίτημα, ζητώντας τη σφράγιση του σπιτιού όπου διέμενε η Μαίρη Χρονοπούλου, προκειμένου να γίνει απογραφή των αντικειμένων.

«Κατέθεσα εγώ στο Ειρηνοδικείο στο Κορωπί προκειμένουνου να γίνει η σφράγιση και η απογραφή των κινητών πραγμάτων που βρίσκονται στο σπίτι της Μαίρης, δεδομένου ότι αυτά τα πράγματα τουλάχιστον με τα στοιχεία που εμείς διαθέτουμε δεν είχαν δωρηθεί στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Υπήρχε βέβαια μια επιθυμία της Μαίρης…», σημείωσε ο δικηγόρος στον Alpha.

«Τα κινητά δεν είχαν δοθεί, υπήρχε μια πρόθεση και της Μαίρης και του κυρίου Γιαννόπουλου για τη δημιουργία ενός μουσείου και να μένανε τα πράγματα εκεί εφόσον φυσικά γινόταν το μουσείο. Βέβαια εκ των υστέρων, εγώ δεν άκουσα τον κύριο Γιαννόπουλου να ξαναδιατυπώνει αυτή την πρόθεση. Μόνο είπε ότι ήθελε να βάλει μια επιγραφή που να λέει: “Εδώ έζησε η Μαίρη Χρονοπούλου που αγαπούσε τα παιδιά”».

πηγη dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button