ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση προκαλεί Σοκ – Συγκλονίζει τον Κόσμο

Γαλλία: 44χρόνος βίασε 93χρονη και 95χρονη σε νοσοκομείο - Η μια πέθανε από καρδιακή προσβολή

Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Γαλλία για τη σύλληψη ενός 44χρονου για τον βιασμό δύο ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 93 και 95 ετών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο με μια από τις δύο να αφήνει στη συνέχεια την τελευταία της πνοή αφού υπέστη καρδιακή προσβολή..

Ο 44χρονος Σαμίρ Β. συνελήφθη το Σάββατο αφού είχε μπει στα δωμάτια των δύο θυμάτων του στη γηριατρική κλινική του νοσοκομείου Argenteuil στα περίχωρα των Παρισίων.

Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από την 95χρονη η οποία είχε καταγγείλει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 44χρονο.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 44χρονος Σαμίρ συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο της 93χρονης στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της σήμανσης στα σεντόνια του κρεβατιού της 93χρονης βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του 44χρονου.

Η 93χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ένιωσε αδιαθεσία μετά τον βιασμό της και υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Σαμίρ Β. ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας ενώ παραμένει άγνωστο αν θα κατηγορηθεί και για τον θάνατο της 93χρονης.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button