ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα δακρύσεις! Αγωνίζεται 7,5 χρόνια για να επανέλθει στην ζωή! Το μήνυμα της αδελφής του ανήμερα των γενεθλίων του! (PHOTO)

 

20 Φεβρουαρίου 2015

Θα δακρύσεις! Αγωνίζεται 7,5 χρόνια για να επανέλθει στην ζωή! Το μήνυμα της αδελφής του ανήμερα των γενεθλίων του! (PHOTO)

M’ ένα συγκινητικό μήνυμα, συνοδευόμενο από τη διπλανή φωτογραφία, η αδερφή (Σόνια) του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη,  από το Τσοτύλι Κοζάνης, που πριν από περίπου 7,5 χρόνια, δέχτηκε μια σφαίρα από Καλάσνικοφ στα Ζωνιανά της Κρήτης κι από τότε βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα, του ευχήθηκε, χθες Πέμπτη 19/2, τα ακόλουθα: “Χρόνια πολλά αδελφούλη μου… Να σε χαιρόμαστε… Ελπίζω και εύχομαι στα επόμενα γενέθλια σου να είμαστε πάλι όλοι μαζί.. Μου λείπεις πολύ…”

Ο Στάθης Λαζαρίδης βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια σ’ ένα δωμάτιο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Υποβλήθηκε σε δεκάδες επεμβάσεις και βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο. Οι γιατροί δύσκολα δίνουν ελπίδες, ενώ οι δικοί του συνεχίζουν να πιστεύουν σ’ ένα θαύμα. Ταξιδεύουν χιλιόμετρα από το Τσοτύλι Κοζάνης, ώστε να βρίσκονται διαρκώς στον αγαπημένο τους Στάθη. Eίναι παντρεμένος με παιδί και η κόρη του είναι 7 ετών σήμερα.

Ο αγώνας της οικογενείας και του ίδιου πραγματικά συγκλονίζει. Ας ευχηθούμε το 2015 να γίνει αυτό το “θαύμα” που περιμένουν τόσο πολύ οι γονείς του και οι δικοί του άνθρωποι.

Πηγη

kozan.gr

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button