ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάλος με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη τηλεθεατές ζnτάνε να κoπεi άμεσα

«Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»

Την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου, κάνοντας το ντεμπούτο της, η δημοφιλής Ζήνα Κουτσελίνη άνοιξε την αυλαία στη νέα της βραδινή εκπομπή, με τίτλο “Ζήνα το βράδυ” στο κανάλι Star.

“Ζήνα το βράδυ”: Δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο

Παρόλα αυτά, η πρώτη εκπομπή δεν συνάντησε τις θερμότερες αντιδράσεις στο Twitter από τους θεατές. Οι βασικοί λόγοι κριτικής περιλαμβάνουν την σήμανση καταλληλότητας του περιεχομένου της εκπομπής, την ώρα προβολής, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα του γάμου των ομοφυλόφιλων.

 

Κατά την έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συνοπτικά στη θεματολογία της εκπομπής και τους λόγους που την οδήγησαν να επιλέξει τη βραδινή ζώνη για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Καλησπέρα! Αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Δώσε μου τα πλάνα αυτής της εκπομπής και δεν μπόρεσα να απολαύσω το σκηνικό γιατί ήμουν στα παρασκήνια. Θα μου πείτε γιατί βράδυ. Ξέρετε γιατί;

Όλα αυτά τα 9 χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφουμε έκθεση για το Γυμνάσιο. Νιώθω τώρα που πήγαμε το βράδυ ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες και για τη ζωή γενικότερα. Και να αλλάξουμε τα δεδομένα αλλά να μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα. Και εσείς θα μάθετε και εγώ θα μάθω και θα γίνουμε μια ομάδα διάδρασης. Δεν μου αρέσει στη ζωή να λέω πολλά πράγματα αλλά η σχέση μας να χτίζεται».

Τέλος, η εκπομπή σημείωσε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, με 7,9% στο δυναμικό κοινό και 9,7% στο σύνολο του κοινού, κάτι που επίσης σχολιάστηκε από διάφορους λογαριασμούς στο Twitter.

Ακολουθούν τα σχόλια στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button