ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλα τούμπα 8 χρόνια μετά: Τα ευρήματα για τη μικρή Άννυ που ήρθαν στο φως

Η υπόθεση με το κρανίο που βρέθηκε χθες το πρωί στο Πεδίον του Άρεως φαίνεται να περιπλέκεται, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται προς το συσχετισμό του με τη φρικτή δολοφονία της μικρής Άννυ το 2015.

Εξελίξεις στην υπόθεση του 2015

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού του δήμου εντόπισαν ένα κρανίο πάνω σε ένα δέντρο και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και το περισυνέλλεξαν, ώστε να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, για ανθρωπολογική εξέταση.

Αυτό που αναμένουν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι το πόρισμα του ανθρωπολόγου, καθώς δεν αποκλείουν το κρανίο να ανήκει στην 4χρονη Άννυ, η οποία είχε βρει φρικτό θάνατο το 2015 μέσα στο σπίτι της.

Ο πατέρας της, κατά την απολογία του, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την κόρη του, διαμέλισε το σώμα της και στη συνέχεια κάποια από τα μέλη τα πέταξε σε διάφορα σημεία. Συγκεκριμένα δε για το κρανίο, είχε πει ότι το είχε πετάξει στο Πεδίον του Άρεως.

Αν ο ανθρωπολόγος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κρανίο ανηλίκου, τότε θα ξεκινήσουν αμέσως οι έρευνες για το αν ανήκει τελικά στη μικρή Άννυ.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν Πάσχα του 2015. Η μητέρα της μικρής Άννυ είχε φύγει για ένα ταξίδι στη Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Μιχαήλ Βόδα

Επιστρέφοντας από το ταξίδι της, το παιδί δεν ήταν στο σπίτι και ο πατέρας της είπε ότι το έχασε όταν το είχε πάει στην παιδική χαρά. Η μητέρα άρχισε να ψάχνει το κοριτσάκι κι έκανε έκκληση να μιλήσει όποιος γνώριζε κάτι για την τύχη της μικρής. Κανείς δεν περίμενε τη φρίκη που θα αποκαλυπτόταν.

Μετά από πολλές αντιφάσεις και πιέσεις από την αστυνομία, ο 27χρονος πατέρας της μικρής αποκάλυψε το αδιανόητο. Το παιδί ήταν νεκρό, ενώ οι λεπτομέρειες που ομολόγησε προκάλεσαν ανατριχίλα στην κοινή γνώμη.

Ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και πως όταν ξύπνησε βρήκε δίπλα του τη μικρή Άννυ νεκρή και παγωμένη. Αντί να καλέσει τις αρχές, τεμάχισε το παιδί στη μπανιέρα, έβρασε τα μέλη του και στη συνέχεια κάποια από αυτά τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποια άλλα σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Όπως είπε, φοβήθηκε ότι αν μάθαινε η μητέρα της Άννυ ότι το παιδί πέθανε στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε και γι’ αυτό έκανε ό,τι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος σκότωσε την κόρη του, είτε στραγγαλίζοντάς την, είτε χτυπώντας της άγρια με μπουνιές και κλωτσιές. Ο ίδιος ωστόσο δεν το παραδέχθηκε. Μάρτυρες κατέθεσαν ότι άκουσαν το παιδί να κλαίει και να φωνάζει.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση είχε καταθέσει πως μόνο το 10% των όσων είχαν πραγματικά συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα, καθώς οι λεπτομέρειες συνέθεταν το πιο αποκρουστικό και βάρβαρο έγκλημα που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Ο 27χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η μητέρα αθωώθηκε και πλέον έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button