ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Αρκαδία: Στο χείλος του γκρεμού λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Ο οδηγός έπαθε ανακοπή και έχασε τον έλεγχο

Ένα τρομακτικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αρκαδία-που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηραία -Τρόπαια- Λαγκάδια– Τρίπολη με τον οδηγό (νέο σε ηλικία σύμφωνα με πληροφορίες) να παθαίνει ανακοπή και από θαύμα να γλιτώνει η επιβάτης που βρισκόταν μέσα, καθώς το όχημα σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού κυριολεκτικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η επιβάτιδα (κατά άλλες πηγές υπήρχαν δύο επιβάτες), κατάφερε και βγήκε από από το όχημα μόνη της, δίχως να έχει τραυματιστεί.

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη να κρέμεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal.gr στο λεωφορείο επέβαιναν δύο άτομα.

Ο οδηγός ένιωσε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο και κατέβηκε για λίγα λεπτά.

Ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό και να σταματά στο χείλος του όπως φαίνεται από τη φωτογραφία.

Η μοναδική επιβάτιδα κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει σώα και αβλαβής.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal, ο οδηγός ένιωσε κάποια αδιαθεσία και έκανε στην άκρη το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ώστε να κατέβει για λίγα λεπτά από αυτό, για να νιώσει καλύτερα. Ανεβαίνοντας ξανά στη θέση του και βάζοντας μπροστά για να συνεχίσει το δρομολόγιο, έπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να κυλά προς τον γκρεμό.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κυριολεκτικά σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού και δεν υπήρξαν χειρότερα

.

 

 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, η Πυροσβεστική με 4 οχήματα και 14 άντρες, καθώς επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

* Φωτογραφίες από τα Λαγκαδινά Νέα

πηγη alldaynews.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button