ΔΙΑΦΟΡΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι από τη γιατρό: Έγινε γνωστός ο λόγος που το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον 3ο όροφο στο σπίτι της

Λάρισα: Τα νεότερα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Η κοινωνία της Λάρισας είναι παγωμένη  καθώς ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και βρέθηκε στο κενό. Το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας με σοβαρές κακώσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με τη παιδοχειρουργό και υπεύθυνη της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας  κάνουν για πτώση «πιθανόν οικειοθελώς»

Και όπως αναφέρει η κ. Καρβούνη η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα.

Πρόσθεσε πάντως πως «θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας», αλλά το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της». Η κοπέλα επίσης παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους.

Πως συνέβη η τραγωδία με τη 13χρονη στη Λάρισα

Το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, αλλά ευτυχώς μία τέντα παρακάτω διαμερίσματος φαίνεται πως της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.

Ο πατέρας του παιδιού επιχειρώντας να σώσει το παιδί του έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε ελαφρά.

Όσα δήλωσε η γιατρός της 13χρονης

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button