ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Ανατροπή στη δολοφονία 43χρονης στην Κω

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατική», τον Ιούλιο συνελήφθη στη Γερμανία Πακιστανός που όπως προέκυψε από παλαμικό αποτύπωμα ήταν τελικά ο δράστης της δολοφονίας και όχι ο σύντροφος της 43χρονος που φυλακίστηκε άδικα.

Ο Πακιστανός συνελήφθη στη Γερμανία για κλοπή σε κατάστημα και μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμα, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη μάνα.

Τον Απρίλιο του 2023 η εφημερίδα «Δημοκρατική» αποκάλυψε ότι αποδείχθηκε η μη εμπλοκή του 54χρονου, που είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, στο ειδεχθές έγκλημα. Έτσι αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης, και ανήκαν σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διεπράχθη το έγκλημα.

Στην προηγούμενη δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, αστυνομικός είχε καταθέσει ότι δεν μπορεί το συγκεκριμένο έγκλημα να έγινε από τον κατηγορούμενο μέσα σε 6 λεπτά και συγκεκριμένα από την 01.38 που αναχώρησε από την εργασία του σε φούρνο και την 01.44 όταν τηλεφώνησε για να ενημερώσει για το έγκλημα τις Αρχές.

Το Δικαστήριο είχε παραγγείλει να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες του ζαχαροπλαστείου όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος μέχρι τον τόπο του εγκλήματος και περαιτέρω να γίνει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν σε κινητά τηλέφωνα.

Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (7ο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων) υποβλήθηκε έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης, επιβεβαιωτική των ισχυρισμών του κατηγορούμενου που έδειξε ότι τηλεφωνούσε στην σύντροφό του και ότι δεν δικαιολογείται να έχει διαπράξει το έγκλημα την ώρα που φέρεται να τελέστηκε, καθώς ήταν στην εργασία του.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button