ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ! Ήταν “κολλητοί” ως παιδιά αλλά χάθηκαν! – Τώρα τους ΕΝΩΣΕ ξανά ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ! (PHOTOS)

 

Συγκλονίζει η ιστορία της 21χρονης Τζοάννα Μέαντοους και του 22χρονου Νέιλ Βάινς, οι οποίοι ήταν κολλητοί φίλοι στο σχολείο αλλά χάθηκαν για δέκα ολόκληρα χρόνια. Αυτό που τους έφερε ξανά κοντά ήταν η ασθένεια του Νέιλ…

Ο 22χρονος personal trainer, πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και στη σπονδυλική στήλη εξαιτίας του οποίου, ούτε βλέπει καλά, ούτε μπορεί να περπατήσει. Την ασθένεια του άλλοτε αγαπημένου της φίλου, η 21χρονη την πληροφορήθηκε από το Facebook. Μάλιστα εξαιτίας των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβάλλεται από το 2012, η εμφάνιση του έχει αλλάξει πάρα πολύ. Τα μαλλιά του έχουν πέσει και έχει πρηστεί. Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει νεαρό της ηλικίας του.


Οι δυο τους μετά από τόσα χρόνια έγιναν αχώριστοι, με την Τζοάννα να εξομολογείται πως ο Νέιλ είναι θαρραλέος και δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Μάλιστα η νεαρή, αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της, προκειμένου να ενισχύσει μια φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία βοήθησε τον 22χρονο. «Τα μαλλιά μου σημαίνουν πολλά για εμένα αλλά μετά από όλα όσα έχει περάσει ο Νέιλ, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω οπωσδήποτε. Τελικά κατάφερα να μαζέψω πάνω από £1,250».


Οι δυο τους πλέον είναι αισιόδοξοι για το 2015 βλέποντας πως βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του 22χρονου ενώ η Τζοάννα ευελπιστεί ο Νέιλ να καταφέρει να περπατήσει.


πηγη newsitamea.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button