ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή με την ημερομηνία – Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για Πάσχα

Η Σαρακοστή έφτασε και η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα ξεκίνησε.

Σιγά σιγά μπαίνει και το ερώτημα πότε θα κλείσουν τα σχολεία για τους μαθητές, οι οποίοι ανυπομονούν για τις πασχαλινές διακοπές, οι οποίες θα είναι λίγο πριν τις καλοκαιρινές τους.

Φέτος το Πάσχα «αργεί», καθώς πέφτει στις 5 Μαΐου.

Με δεδομένο ότι τα μαθήματα σταματούν καθ’όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μία εβδομάδα μετά έως την Κυριακή του Θωμά, πρακτικά οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα κλείσουν τα σχολεία είναι την Παρασκευή 26 Απριλίου, πριν από την Κυριακή των Βαΐων, και θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Να σημειωθεί, ότι για τα δημοτικά σχολεία τελευταία ημερομηνία λειτουργίας τους, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι η 15 Ιουνίου, που σημαίνει ότι οι μικροί μαθητές θα επιστρέψουν μετά το Πάσχα στα θρανία για έναν μόλις μήνα.

Οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων, λόγω των ενδοσχολικών εξετάσεων θα σταματήσουν νωρίτερα τα μαθήματα.

To διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button