ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΡΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΡΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Εφυγε απο τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε η ψυχολόγος Ρέα Δουμανά.

Σε ηλικία μόλις 46 ετών η πατρινή Ρέα Δουμανά άφησε την τελευταία της πνοή στην Αθήνα όπου ζούσε με τον επιχειρηματία συζυγό της Νεκτάριο Χατζάκη, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα 13χρονο γιό.

Η Ρεα Δουμανά ήταν εξαίρετη επιστήμονας με σπουδαίο βιογραφικό έχοντας κάνει εξειδεικευμένες σπουδές και στην γεννετική, ενώ έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων της.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα. Η κηδεία της Ρέας Δουμανά θα γίνει αυριο Κυριακή στις 11πμ απο τον Ιερό Ναό Αγ. Φανουρίου Πατρών και η ταφή της στο Κοιμητήριο της Κάτω Αχαιας.

Μεροκάματο θανάτου για τον 46χρονο – Νεκρός ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Τραγωδία στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού με θύμα έναν εργαζόμενο που πρόσφατα είχε πιάσει δουλειά. Πρόκειται για τον 46χρονο Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμμάτων όταν γλίστρησε από το απορριμματοφόρο, έπεσε και χτύπησε στον αυχένα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 3 τα ξημερώματα, ο 46χρονος εργαζόμενος γλίστρησε από το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου, όπου βρίσκονται οι δύο συνοδοί, ενώ το όχημα ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να πέσει, και να προσκρούσει βίαια, με δύναμη στο έδαφος.

Από την πτώση χτύπησε σοβαρότατα στο κεφάλι με αποτελέσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου κρατείται στην Τροχαία Κηφισιάς, όπου καταθέτει για το τραγικό γεγονός.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button