ΔΙΑΦΟΡΑ

Απέραντη οδύνη στην κηδεία του ηθοποιού

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον πρωταγωνιστή του «Τμήματος Ηθών»

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου το μεσημέρι της Παρασκευής στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου σκόρπισε θλίψη, όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και στους φίλους και παλιούς συνεργάτες του.

Στο κοιμητήριο, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, βρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς για να πουν το τελευταίο «αντίο».

Εκτός από την οικογένεια του, στο τελευταίο «αντίο» του Θεόφιλου Βανδώρου έδωσαν και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Βιδάλη και ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Θεόφιλος Βανδώρος έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Ant1 «Τμήμα Ηθών».

Η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου το βράδυ της Τετάρτης έσκασε σαν κεραυνός καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είναι αλήθεια.

Ο Θεόφιλος Βανδώρος έσβησε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 61 χρόνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[newsbeast.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button