ΔΙΑΦΟΡΑ

O Βασίλης Καρράς έφυγε με τον πιο Ορθóδоξο τρόπο – Χριστιανός μέχρι το τέλоς του

Παντού συγκίνηση, δάκρυα και πόνος για το φευγιό του Βασίλη Καρρά.

Η φωτογραφία που έβγαλε ο ιερωμένος ξαδέρφος του Καρρά που ήταν δίπλα του στις τον εμφανίζει να φοράει εγκόλπιο.

Ο Βασίλιας Καρράς έφυγε με τον με ορθόδοξο τρόπο όντας ένας μεγάλος Χριστιανός. Η εν λογω φωτογραφία δείχνει πόσο χριστιανικά και γαλήνια συναντάει τον Κύριό μας ο Βασίλης Καρράς.

Το diaforetiko.gr ως ένδειξη σεβασμού δεν δημοσιοποιεί την φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στο νοσοκομείο λίγο λεπτά πριν φύγει από τη ζωή.

Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο ξαδέρφος του Βασίλη Καρρά την κατέβασε από τον λογαρισμό του στο X.

Τι είναι το εγκόλπιο

Το αρχιερατικό εγκόλπιο είναι έμβλημα του επισκοπικού βαθμού στην Ορθόδοξη Εκκλησία, στη θέα του οποίου τόσο οι ένστολοι όσο και οι φιλαρμονικές μπάντες αποδίδουν τιμές στρατηγού. Καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα το 1856. Το εγκόλπιο συμβολίζει την αξία της καθαρής καρδιάς και τη σφραγίδα και την ομολογία της πίστης.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button