ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγκλονιστική ιστορία της 6χρονης Γιασμίν που κλαίει απαρηγόρητη

Η φωτογραφία με τα δάκρυα της 6χρονης Γιασμίν που τρέχουν ποτάμι από τα μάτια της κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η 6χρονη Γιασμίν, έφυγε με τους γονείς της από την πόλη Ντιρ Αλ Ζούρ που έχει πέσει στα χέρια τζιχαντιστών στην Συρία.

Πήραν μαζί τους μόνο τα ρούχα που φορούσαν και μια τσάντα με λίγες αλλαξιές. Μέσα σε αυτή την τσάντα ήταν και το φόρεμα που της είχε πάρει η γιαγιά της.

Η 6χρονη Γιασμίν κλαίει απαρηγόρητη γιατί οι διακινητές αφού την έβαλαν στην βάρκα από την Αλικαρνασσό για να την περάσουν στην Λέσβο πέταξαν το φόρεμά της στην θάλασσα.

Η οικογένεια της 6χρονης Γιασμίν θέλει να φτάσει στην Γερμανία. Εκεί θα συναντήσουν και την γιαγιά της μικρής που έφτασε λίγους μήνες πριν εκεί. Η Γιασμίν ήθελε να δείξει στην γιαγιά της ότι είχε κρατήσει το φόρεμα που της είχε αγοράσει σαν έναν μικρό θησαυρό.

 

Η τσάντα που πέταξαν οι διακινητές στην θάλασσα εκτός από τις αλλαξιές της οικογένειας είχε και όλες τις μνήμες τους από τον τόπο που ξεριζώθηκαν. Όλες τις χαρούμενες στιγμές πριν ισοπεδωθεί η πόλη τους. Ο γάμος του 30χρονου Ιχάμπ – του μπαμπά της Γιασμίν – με την γυναίκα του.

πηγη tilegrafima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button