ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασε όλο του τον καιρό στη φυλακή με αυτό το σκύλο. Η στιγμή του αποχωρισμού τους, θα σας συγκινήσει!!

 

Το Σωφρονιστικό Ίδρυμα του Κολοράντο (CCI) είναι το αρχηγείο του προγράμματος εκπαίδευσης K-9 σκύλων.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσα στις φυλακές, με σκοπό να αλλάξουν τη ζωή τόσο των τροφίμων τους όσο και των ίδιων των τετράποδων φίλων μας, δημιουργώντας μοναδικούς δεσμούς μεταξύ τους.

Όταν κάποιο σκυλί διασώζεται και μεταφέρεται σε αυτό το πρόγραμμα, τη φροντίδα του αναλαμβάνει κάποιος από τους φυλακισμένους ο οποίος είναι επίσης επιφορτισμένος με την ευθύνη της εκπαίδευσής του. Όταν αυτή ολοκληρωθεί, ο σκύλος είναι έτοιμος να γνωρίσει τη νέα του οικογένεια.

Ο συγκεκριμένος τρόφιμος ανέλαβε τη φροντίδα της Esther, μια σκυλίτσα που κατέληξε εκεί σε άθλια κατάσταση ύστερα από την παραμονή της σε ένα καταφύγιο ζώων. Γνώριζαν ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του προγράμματος οι δρόμοι τους κάποια στιγμή θα χωριστούν, η σχέση τους όμως είναι συγκινητική

Αν δεν είναι αυτό σωφρονιστικό πρόγραμμα, με όλη τη σημασία της λέξεως, δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να είναι! Συγχαρητήρια!

 

 

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button