ΥΓΕΙΑ

Μεσολόγγι: Πυροβολημένος στην πλάτη και τα πόδια από κυνηγετικό όπλο ο Μπάμπης – Τα ανατριχιαστικά δεδομένα

Μεσολόγγι: Η σορός του Μπάμπη από το Μεσολόγγι είχε τραύματα σε πόδια και πλάτη.

Νέες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στη σορό του άτυχου άνδρα βρέθηκαν τραύματα από πυροβολισμούς.

Ο 31χρονος φαίνεται πως πυροβολήθηκε σε πόδια και πλάτη από κυνηγετικό όπλο.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως το πτώμα έχει πάρα πολλά χτυπήματα από κυνηγετικό ωστόσο για την ώρα δεν μπορεί να προσδιοριστεί πόσα.

 

Πώς βρήκε τον νεκρό Μπάμπη ο εκπαιδευμένος σκύλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του Μεσολογγίου μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη στο Ευηνοχώρι που «ξεκλειδώνει» την υπόθεση που απασχολεί εδώ και ημέρες το Πανελλήνιο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την Κυριακή όταν ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έκανε κινήσεις που υποδείκνυαν το συγκεκριμένο σημείο.

Ο έμπειρος σκύλος στις συγκεκριμένες έρευνες έδωσε ουσιαστικά ένα πρώτο στίγμα για το που βρίσκεται η σορός.

Οι έρευνες επαναλήφθηκαν και σήμερα με το σκυλί να υποδεικνύει και πάλι το ίδιο σημείο αυτή τη φορά ακόμα πιο έντονα.

Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σήψης και με εμφανή δαγκώματα από ζώα βρέθηκε, ύστερα από 18 ημέρες συνεχών ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι είναι εμφανές από την αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα ότι ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τον δολοφονημένο Μπάμπη. Βρήκαν πέτρες και άλλα βαριά αντικείμενα και τα τοποθέτησαν πάνω από το πτώμα, προσπαθώντας να το κρύψουν κάτω από το νερό.

Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί ωστόσο μύρισε τη σορό και έτσι επετεύχθη ο εντοπισμός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπάμπης δεν ήταν δεμένος. Ο δράστης επιχείρησε να τον βυθίσει στο νερό με βαριά αντικείμενα. Το μισό πτώμα ήταν εκτός νερού και το άλλο μισό εντός. Στο σημείο υπάρχουν πολλά ζώα, ενώ επικρατεί φοβερή υγρασία. Η αναγνώριση έγινε εξ αρχής από τα ρούχα. Οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο που εκτιμάται ότι είχε πάνω του ο δράστης.

Από το συγκεκριμένο σημείο είχαν περάσει ξανά άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, ωστόσο, ήταν αδύνατο χωρίς τη βοήθεια σκύλου να αντιληφθεί κάποιος τη σορό.

Στο σημείο πήγε η οικογένεια του 31χρονου που επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον Μπάμπη.

Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία και αναμένεται να εξετάσει τη σορό για να αντλήσει πληροφορίες για το πως έγινε το έγκλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ένα στοιχείο που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον κρεοπώλη. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός και το σημείο που σταμάτησαν να εκπέμπουν σήμα τα δύο κινητά (του κρεοπώλη και του θύματος) ταυτίζονται.

Τέλος, συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο καθώς δεν αποκλείεται να έχει απορριφθεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

 

 

Κατέρρευσε η μητέρα του 31χρονου

Με μια κραυγή αντέδρασε, το απόγευμα της Δευτέρας (22/01), η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου στο Μεσολόγγι και, συγκεκριμένα, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση ενώ ήταν απευθείας σύνδεση σε εξέλιξη με την εκπομπή «Live News» του MEGA και αναφώνησε τρεις λέξεις: «Το παιδί μου!».

Οι φίλοι και οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου συνεχίζεται η μαραθώνια απολογία του 50χρονου κρεοπώλη.

Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στη σκιά του εντοπισμού της σορού του άτυχου 31χρονου.

Το messolonghivoice.gr μετέδωσε πως ο κρεοπώλης απολογούνταν για 6,5 ώρες και μετά τέλος της διαδικασίας, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 50χρονος θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button