ΔΙΑΦΟΡΑ

Δακρύζει και ο Θεός: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Έκανε δεύτερη δουλειά για να τα βγάλει πέρα

Τραγική κατάληξη είχε κατάρρευση τμήματος κτιρίου στον Πειραιά, καθώς ένας 31χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. σκοτώθηκε.

Πρόκειται για τον 31χρονο Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο κτίριο, όταν τμήμα αυτού έπεσε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 31χρονος πήδηξε από το κτίριο σε καρότσα για να σωθεί, ωστόσο, ντουβάρια φέρεται να έπεσαν να τον πλάκωσαν.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν τμήμα του κτιρίου, επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε. Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Η στιγμή της τραγωδίας

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως ο άτυχος άντρας «πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας που είδε το φως της δημοσιότητας, «ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν “καλέστε την αστυνομία” αντιλήφθηκα τι συμβαίνει».

 

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα», είπε ακόμη.

Από την κατάρρευση τραυματίστηκαν τρεις ακόμη άνθρωποι.

Για το περιστατικό προσήχθησαν επτά άτομα, ο εργολάβος και πέντε εργαζόμενοι.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε
Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτίριο

 

Έκανε δεύτερη δουλειά για να τα βγάλει πέρα

«Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του δούλευε σαν οδηγός και άκουσα ότι είναι συνάδελφος αστυνομικός ο οποίος έκανε έξτρα μεροκάματο λόγω της φτώχειας» είπε σήμερα ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Alpha.

Μάλιστα τόνισε ότι: «η ουσία είναι ότι οι άλλοι όλοι σώθηκαν και ο άνδρας που είναι νεκρός φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Σε ό,τι αφορά την κατάρρευση του κτιρίου ο Σ. Μπαλάσκας εκτίμησε ότι «από τις πρώτες εικόνες που έχει η αστυνομία κάπως πειράχτηκε η στατικότητα του κτιρίου».

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button