ΔΙΑΦΟΡΑ

Συμβαίνει Τώρα: Πανελλήνιο Σοκ. 15χρονος Διαμελίστηκε από Ταχύπλοο στους Παξούς! Δε Φαντάζεστε Ποιος ήταν ο Οδηγός του Σκάφους

Συμβαίνει Τώρα: Πανελλήνιο Σοκ. 15χρονος Διαμελίστηκε από Ταχύπλοο στους Παξούς! Δε Φαντάζεστε Ποιος ήταν ο Οδηγός του Σκάφους

Τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή των Πάξων.

Ένα 15χρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί του Ιονίου, το μεσημέρι του Σαββάτου (14/07).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας της οικογένειας είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος, πάνω στο οποίο είχαν επιβιβαστεί και τα τρία του παιδιά. Η τραγωδία συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 15χρονος έπεσε από το σκάφος μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα και να διαμελιστεί.

Οι πρώτες ενδείξεις, ωστόσο, δείχνουν να πρόκειται για ατύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό γεγονός συνέβη νότια των Παξών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Αντίπαξους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Αμερικανό πολίτη.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Λιμενική Υπηρεσία του νησιού διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η ασύλληπτη τραγωδία.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button