ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Φρικτός θάνατος 52χρονου – Πέθανε από φωτιά στο σπίτι του

Μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε στην Κρήτη καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε σπίτι που είχε πιάσει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε περιοχή του δήμου Πλατανιά στα Χανιά όταν η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες και αφού έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στον χώρο εντόπισαν τον 52χρονό άνδρα ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Πιθανότατα, ο θάνατός του οφείλεται σε αναθυμιάσεις ωστόσο αυτό θα εξακριβωθεί κατά τη νεκροψία – νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Πύργος: Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Γιάχου

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από την ζωή η Νίκη Γιάχου νικημένη από την επάρατη νόσο παρά τη σκληρή και αξιοπρεπή μάχη που έδωσε.

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα του συνεργάτης μας στην εφ. «Πατρίς», Δημήτρη Ιορδάνη ο οποίος βιώνει δύσκολες στιγμές αφού το χτύπημα της μοίρας ήταν τραγικό για τον ίδιο καθώς μέσα σε 45 ημέρες έχασε και τους δύο γονείς του.

Η κηδεία της Νίκης Γιάχου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πλατιάνα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button