ΔΙΑΦΟΡΑ

Το δείπνο κατέληξε σε τραγωδiα: Πήγε επίσκεψη σε φίλους, έφαγε ψαρόσουπα και πeθανε μαρτuρικά 35 ημέρες μετά

Τραγική κατάληξη είχε ένας 46χρονος άνδρας, ο οποίος έφτιαξε ψαρόσουπα μαζί με έναν φίλο του, από την οποία και πέθανε 35 ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν ο 46χρονος Magno Sergio Gomes δέχτηκε επίσκεψη από ένα φίλο και έφερε ένα ψάρι Puffer (τετραοδοντίδες).

Οι δύο άνδρες χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι δηλητηριώδες το συγκεκριμένο είδος, το καθάρισαν και μαγείρεψαν με λεμόνι, δημιουργώντας μια «λαχταριστή ψαρόσουπα». «Ο αδερφός μου όχι ψάρι, ούτε καλαμάρι δεν είχε καθαρίσει. Δεν ξέρω πως ήρθε αυτή η ιδέα», είπε σε τοπικά ΜΜΕ της Βραζιλίας η αδερφή του 46χρονου.

Το είδος του ψαριού που κατανάλωσε ο 46χρονος με τον φίλο του.

Μετά από μια ώρα, ο Magno αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μούδιασμα στο στόμα, οπότε πήγε μόνος στο νοσοκομείο. Όμως μέσα σε οκτώ λεπτά έπαθε ανακοπή και διασωληνώθηκε, ενώ τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη μετά από λίγο καιρό, μέχρι που πέθανε μετά από 35 ημέρες.

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μας ότι πέθανε από δηλητηρίαση, η οποία γρήγορα είχε μεταφερθεί στο κεφάλι του. Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή του, είχε αρκετές επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τον εγκέφαλό του, αφήνοντας ελάχιστες πιθανότητες ανάρρωσης», δήλωσε σχετικά η αδερφή του.

Ευτυχώς, ο φίλος του κατάφερε να επιβιώσει, εφόσον έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ πλέον προσπαθεί να αναρρώσει, αφού το δηλητήριο του ψαριού επηρέασε τους νευρώνες στα πόδια του.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button